Jaha, så har man varit ute och flängt så att man är alldeles slut. Igår lastade Matten in oss alla i bilen. Jag, Primus, Vincent och Ebba. Matten körde. Vi åkte iväg men……åt fel håll! Matten brukar alltid köra iväg söderut, men inte den här gången, nä, norrut for vi. Så både jag och Vincent blev lite oroliga och vi försökte säga till Matten att vi for åt fel håll, men nähädå. Vi åkte åt alldeles rätt håll sa hon. Vi hamnade till sist i Uppsala, och när Matten så småningom saktade ner och vi stannade så fick jag syn på några jag kände igen. Där stod ju Ellen, Loka och Ingrid och väntade på oss :) . Oj så vi alla blev glada. Efter att vi kommit ur bilen och hälsat ordentligt så gick vi iväg en liten bit, Ellen och Vincent busade lite medans vi gamlingar tittade på. Sen gick vi hem till dom och hälsade på katten och alla marsvin. Ebba som är en riktig kattjägare blev mycket upprörd över att det bodde en katt inne. Hon skällde och bråkade på den stackars katten som varken sa eller gjorde något. Men Matten fick nog och sa till Ebba på skarpen att hon skulle hålla klaffen. Då blev Ebba sur och la sig under Mattens stol, hon sa inget mer sen under hela besöket. Vi fikade och Matten och Ingrid pratade och pratade. Sen for vi hem, Matten glömde sina handskar hos Ellen. Tror ni att hon kom ihåg att fotografera nått då? Nä, Matten hade laddat ström i kameran och allt men glömde sedan att ta upp den ur ryggan, *suck* typiskt henne.

Idag fick vi åka till Gammelhusse Per, då åkte vi åt rätt håll men…..det knökades in ännu en hund och en Matte i bilen. Så vi åkte, 3 varghundar, 2 små hundar och 2 Mattar i min WV Caddy, kan det ha varit världsrekord? Så här ser det ut när vi hundar precis klivit in i bilen.

Bilen

Vi kom fram till Per, jag och Matten gick upp på altanen och stängde till så att alla ystra unghanar fick busa ifred. Matten säger att jag är alldeles för förståndig för att vara intresserad av sånt, och det har hon rätt i, för jag visste att hon bakat tigerkaka åt mig och att den låg i hennes rygga. Matten fick gå in och titta på dom små valparna, hon sa att dom var jättegulliga. Men hon rörde dom inte utan bara tittade och tog några bilder, Matten säger att man ska inte hålla på och ta i dom små när dom är så unga, dom kan tydligen lätt bli smittade om Matten har baciller på sig.

valp 1 valp 2 valp 3

Matten tycker att dom är jättefina allihopa! Fast jag kan nog inte riktigt hålla med om det. Äckliga, det är vad dom är, och hör sen.

Ungdommarna busade och rasade med varandra.

play1.jpg

Kaxen var också där.

igiveup.jpg

Kaxen följde efter oss när vi åkte hem för hans Matte skulle ut och shoppa lite med sin flicka, så Kaxen får vara hemma hos mig under tiden.

Så här trötta var vi när vi till sist kom hem.

klok.jpg prim.jpg vince.jpg kaxen.jpg Utom Kaxen då, han var urpigg…….i en kvart typ, sen somnade han med :) .

One Response to “Uppsala-Botkyrka”

  1. Ellen skriver:

    Det var ju dåligt av båda mattarna att glömma fota! Jäkla babbelmajor! Men Loka och jag har något här som är bättre än bildbevis. Både Loke och Vincent (och kanske Primus) har lämnat pinkpost på kompostgallet på baksidan. Vi nosar och nosar!

    /Ellen

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>