Eftersom Vincents husse är bortrest så kom Vincent lite tidigare till oss idag. Matten tog med oss ut på en sväng på fältet. När vi går där i godan ro som kommer något farande med en väldans fart. Det var Aiax. Han var så glad över att få träffa oss, han var på väg till jobbet med sin Matte. Aiax och Vincent busade jättemycket, jag ville också busa men Matten sa nej. Hon påstår att jag är en så delikat liten varelse så att mig måste vi vara extra försiktig med. F*n trot :( .
Men när de hade lekt färdigt, av någon underlig anledning fick de inte leka mer när vi kom fram till en flock (5) rådjur.

Möte

Då tyckte Mattarna helt plötsligt att vi skulle ha koppel på oss igen, i alla fall, när dom lekt färdigt och vi passerat rådjuren fick jag och Primus gå lösa och göra vad vi ville. Sen på vägen hem så lekte jag lite med en pinne, för det vet jag att jag får göra för Matten.

När vi kom hem ifrån prommisen u pptäckte jag det här.

Snödroppar

Så nu blommar löken bokstavligt talat och det i februari :shock: ! Nu så har jag i alla fall ätit frukost, jag har ju fått börja äta min älskade råa mat igen. Det är ljuvligt, för jag måste få säga att torrfoder i alla ära, visst det är gott ibland, men ujjj så gasig i magen jag blir. Matten har varit förtvivlad med tåriga ögon på grund av alla giftiga gaser jag släppt ifrån mig. Men nu är magen så lugn och fin, högst en liten fjärt om dagen och inte det eviga drickandet av vatten.

vila

Här ligger jag och vilar på maten. Matten passar då på att lägga värmepåsar på mina ben som är lite ömma. Så jag har en påse under hö bakben också. Jag tycker att det är sååååå sköööönt :) .

Matten har börjat yra om någon Flisa också? Hon säger att i Maj, då du Loke då blir här skoj. Jag undrar jag vad det handlar om, tydligen har det något att göra med min brorsdotter Aska, en mycket trevlig tjej som jag gillar skarpt, fast sist jag träffade henne så luktade hon så konstigt. Hon hade blivit väldans rund om magen också, sa till henne att hon nog måste tänka på figuren, det är ju Världsutställning i sommar.

Häromdagen damp den här bilden ifån henne ner hos mig :eek:

Aska

Jag börjar ana oråd här…………

2 Responses to “Möte på fältet”

  1. Fru Tvåbening skriver:

    Ojjojoj Jag som trodde det bara va här det yrades om Flisor. Alltså jag menar precis just Flisa. Hmmm får meddela Frun att det redan finns såna vargar i Cyberrymden :) Nåja Fruns Flisa är ännu på projektstadiet.

    Skulle det dimpa ner fler bilder så ser vi fram emot att få ta del av dem.

    Zera med Löjliga Familjen

    Svar: Matten har velat fram och tillbaka mellan Flisa och Mura, men Matten säger att man inte kan döpa en vacker varghundsflicka efter en ko, så Flisa blir det nog. Fler bilder hittar ni här http://greirish.spaces.live.com/default.aspx New W-Litter, Matten hävdar att dom är jättesöta, fast där kan jag inte hålla med, jag tycker att valpar är jätteäckliga.

    Loke

  2. Fru Tvåbening skriver:

    Håhåjaja Dom bilderna hjälpte ju inte direkt mot valpsuget :) . Lutar nog lite emot att det kan bli en Tova här. Nåja låååång väg att gå än. Många ändringar kan det bli.

    Frun med en Zera som tyckte dom va JÄTTEÄCKLIGA :)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>