Nu har man flängt vill jag lova. Igår var jag och hälsade på en kompis, Annie heter hon, en riktig sötnos. Annie

Annie2

Vi har känt varandra hur länge som helst och så har jag varit sambo med hennes bror Nelson och sedan hennes mamma Collette. Collette saknar både jag och Matten jättemycket och Annie är jättelik sin mamma. Vi var hos henne i allafall igår och fikade. Vi fick smaka kakor *slurp*. Primus han skämde ut sig som vanligt, han är ju så våldsamt förtjust i flickor och varghundsflickor i synnerhet, så man fick ju skämmas som han höll på och klamrade sig fast vid Annies bakben *suck*, ja kära nån.

Idag var vi hos gammelhusse Per. Där fick jag också smaka kakor :) . Där var också en massa ohängda småglin :( . Gli 1 Här är ett.

Gli 2 Här är några till

Gli 3

I början försökte dom leka med mig!!!!? Pfjtt, som om jag skulle sänka mig till något sånt? Jag lekte lite med Matten, det fick räcka. Resten av tiden så uppvaktade jag Aska, hon är en mycket trevlig tjej, fast hon var inte intresserad av mig :( . Förlåt att bilderna är så skruttiga och suddiga, men ni vet ju vid det här laget vad det beror på, Mattens skruttiga mobil.

Nä, nu måste jag ta och vila mig lite, sånt här tar på krafterna för en gammal man.

One Response to “Jobbigt värre”

  1. Vincent skriver:

    Hej,
    Åh, vad jag tyckte det var roligt att träffa dig idag. Men du kan väl inte mena mig när du säger att det var en massa glin där. Jag som är så gosig. Fast det är klart jag gillar att bita i mina syskon, kan liksom inte låta bli. Ja ja, jag vet att du tycker om mig även fast jag är lite jobbig ibland ;-)
    Vi syns imorgon. Nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar igen.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>