Den här veckan har jag varit hos Loke och Primus väldigt mycket.

Måndagen var ganska lugn. Husse försökte plugga för han skulle ha något som kallas tenta på tisdagen. Så matte försökte se till att jag inte störde honom alltför mycket. Vi busade en del och så. En ganska vanlig dag helt enkelt.
Närbild.

Tisdagen så åkte husse hemmifrån ganska tidigt för att göra den där tentan. Jag var hemma och busade med matte. På eftermiddagen så sa matte att vi skulle åka och hälsa på Loke och Primus. Det tycker jag alltid är skoj. Vi tog tunnelbanan till Kista så att vi fick en liten prommenad från stationen också. Matte var kvar där en stund, men gick efter ett tag för att hon och husse skulle tydligen till något som kallas bio, och dit får inte hundar följa med.Men det gjorde inte mig någonting. Jag har alltid så roligt med att retas med Primus. Efter det där bio så kom husse och matte och hämtade mig och vi åkte hem.

Onsdagen sov jag mest hela dagen. Det är ju skoj att retas med Primus, men man blir ju lite trött av det också.
Jag med min favoleksak.
På torsdagen så åkte vi och hälsade på gammelhusse Per! Matte har varit lite orolig över att jag blivit för tjock (ska hon säga *fnys*) och ville att han skulle titta på mig. Men gammelhusse sa bara att jag var jättefin… och så sa han visst något om att jag inte fick lägga på mig mer hull… men inget om tjock, så det så. Det var skoj att vara hos gammelhusse. Jag fick träffa varghundssystrarna Gloria och Julia, men vi fick inte leka ihop för gammelhusse säger att de är för vilda, tom för mig.

Sen åkte vi hem till mattes föräldrar. Jag skulle nämligen sova över där för att husse och matte tyckte att de behövde en kväll valpledigt. Förstår inte alls varför. jag är ju alltid så lugn och snäll… eller kanske inte alltid. ;)

På fredagen åkte jag med Susanne ut till Brottby för att hämta mat till Loke och Primus. Det var spännande att åka dit. Där finns en kvinna som heter Jill som ville hälsa på mig. Jag var inte riktigt säker på om jag verkligen borde hälsa på henne för hon luktade som en massa boxerhundar, men jag luktade lite på henne iaf. Nästa gång kanske jag hälsar lite mer på henne,för hon verkade ju inte så farlig ändå.

Ett tag efter vi kom tillbaka så kom matte och hämtade mig. Vi åkte hem och jag somnade nästan med en gång hemma.

Lördagen och söndagen var jag också hos mattes föräldrar eftersom husse och matte jobbade hela dagarna.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>