I onsdags var det en sån där konstig dag igen. Mattan for omkring som en toka, sen helt plötsligt skulle vi ut och åka bil allesamman. Jag förstod efter en stund att vi var på väg till gammelhussen Per, men det var nått lurt med det hela för matten hade tagit med min biabädd. När vi kom fram så var det bara jag och bian som fick gå ur bilen. Vincent, Primus och Ebba fick sitta kvar. Vi gick in till Per, matten la min bia i hans kök, satte sig och drack lite kaffe. Vi gick sedan ut på tomten, matten gick iväg till bilen, för att hämta något trodde jag men……..hon bara försvann, och där stod jag kvar lite snopet. Va’, det kunde inte vara sant! Matten hade lämnat tillbaka mig till Per, jag har aldrig blivit kvarlämnad där sen matten hämtade mig vid midsommar 2000, då var jag 8 veckor. Vad hade jag gjort fel? Kan man bli tillbakalämnad efter så många år???

Jag sov där på natten, jag försökte sova i bian men Per har en katt som tyckte att där var det skönt att ligga, så han körde bort mig och jag fick ligga på hårda golvet i stället. Där fanns valpar också, bl.a. Vincents syskon. *Pust* dom var jobbiga, tacka vet jag Vincent han är en cool kille jämfört.

På eftermiddan så dök matten upp igen som gubben ur lådan och jag blev jätteglad :) . Jag såg sedan till att bevaka henne noga så att hon inte åkte iväg utan mig. Åhh, vad det var skönt att få komma hem till sin trygga vrå igen, och jag såg till att få bian med mig tillbaks. Fast det var trevligt och mysigt att få rå om gammelhussen alldeles själv, det är ju inte ofta som det händer.

2 Responses to “Bortlämnad!”

  1. Loppan skriver:

    men ojdå…
    Jag trodde åxå ångerveckan har gått ut efter 8 år….
    huuga, tänk å bli tillbaka lämnad… Vilken skräck…

    Taskig katt, kunde ni inte delat bia, men sånna är dom…

  2. Mårten skriver:

    Borta bra men hemma bäst!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>