Loppan har utmanat mig. Men eftersom jag anser mig vara en högst ordinär varghund utan några fel eller brister så överlåter jag utmaningen till matten. Hon kan säkert hitta på något :)

1 Föredrar att dricka vatten ur kranen, en slick i vattenskålen och det är förorenat.

2 Sitter gärna i egen fåtölj i vardagsrumet när vi andra tittar på tv, för samtidigt en konversation som brukar lyda ”huff huff, huff huff huff, osv.

3 Är specialist på att knycka mat i farten, kan gå förbi spisen och se helt oberörd ut, gör en svepande rörelse över stekpannan och vips så är en korv borta.

4 Hoar när han har tråkigt och vill ha uppmärksamhet eller något ligger ivägen för honom så han inte kan passera. Då hör man Hohoooooo, hooohooooo. Så hållar han på tills man går till honom och kollar läget.

5 Älskar gröna oliver, men det måste vara av en speciell sort. Försöker man en ny sort spottar han ut. Den sort han gillar är dessutom med kärnor, så han äter av olivköttet och spottar sedan ut kärnan.

6 Är ganska lydig. Kommer ett rådjur skuttandes, brukar Loke också skutta lite men stannar då jag säger ifrån. Så han jagar inte om han inte får.

Varje utmanad hund ska skriva 6 underliga/konstiga fakta på sin hemsida och samtidigt ange regler för leken. Välj 6 nya hundar och gör en lista över dem. Skriv en kommentar i de utmanades gästbok för att de ska läsa på din sida för mer info.

Jag väljer bara två att utmana eftersom jag inte känner så många, det blir Rozzi och Ellen.

3 Responses to “Utmanad av Loppan”

  1. Rozzi skriver:

    Hej Lokeklok

    Nu finns det svar på din utmaning på min hemsida
    under kappen ”svar på utmaningen”

    Med vänliga hälsninga
    Rozzi

  2. lokeklok skriver:

    Åh så skoj. Vi kommer att gå dit i morgon matten och jag för att läsa och fälla en kommentar. Det ska bli kul att få läsa vad du har för tok för dig :) .

  3. Ellen skriver:

    Nu har även Ellens sega matte svarat på frågorna!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>