Uppe med tuppen :o , klockan 5 redan. Luttrad som jag är begrep jag direkt att nu var det utställningsdags. Matten käkade frukost, tog en prommis med mig och sen fick jag frukost. Hon gjorde iordning matsäck också. Sen bar det av, för en gång skull så var ju hussen med också, det skulle ju tittas på hus samtidigt. Jag blev så himla glad när vi kom fram till utställningsplatsen att jag blev tvungen att trampa i äppelpajen matten hade lagt hos mig, jag tror att det var meningen att jag skulle vakta den. Men…..sen fick jag inte följa med in i huset där utställningen var. Matten mumlade nått om att på sånna ställen brukar det florera kennelhosta, och sånt klarar jag inte av menar hon på. Fick sedan veta att Zera minnsan hade varit där, och jag fick inte hälsa på henne heller, sablar vilken otur. Men jag fick gå promenad i omgivningarna tillsammans med Vincent i allafall. Efter ett tag så for vi iväg, matten, hussen och jag. Vi hämtade upp en kompis till hussen och åkte vidare för att titta på huset. Tror ni att jag fick hjälpa till att titta då? Nä. Sen när det var gjort åkte vi tillbaka till kompisens hus, där fick jag strosa runt på tomten tillsammans med matten medans hussen och kompisen pratade raggarbilar inne i kompisens garage. Sen fick jag hälsa på kompisens hundar. Det var en mycket snygg och fräsig Bordercollie tik, samt 3 st Phalener. 2 flickor och 1 pojke. Sen stannade vi där ett tag och fikade för att sedan åka tillbaka för att se finalerna på utställningen. Hur det gick där får ni faktiskt gå till Vincents blogg och kolla. Här avslöjas ingenting i förväg.

Jo, på vägen hem åkte vi förbi Max och köpte cheesburgare till mig. Det var gott :) .

3 Responses to “Dagens turer”

  1. Loppan skriver:

    Ååå, jag gillar åxå hamburgare…. försökte sno en när husse grillade hemma, men det blev ett förfärligt liv.
    Fick du en HEL egen… vill åxå.. vill åxå.. vill åxå HA…!!

  2. Fru Tvåbening skriver:

    Hamburgare som är så himlarns gott. Men jag e faktiskt nyfiken på hur det var med huset.

    Var det HUSET eller bara ett hus? Om du förstår vad jag menar.

    Zera

  3. lokeklok skriver:

    Japp, jag fick en hel, nja nästan i allafall. Primus fick ju smaka så klart.
    Huset ja. Jag fick ju inte titta, men matten och hussen tyckte att för så många pengar borde det i allafall finnas en carport, och dom fick inte ”rätt” känsla för huset. Dom kände inte för att bli tvugna sitt husägeri med att bygga. Men vi har gott om tid och det går fler tåg *eeeh* hus menar jag.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>