igår var en härlig dag, det hade ju varit någon minusgrad på natten så luften var kall och krispig och då blir jag riktigt livad. Så här livat blev det.igarochimorgon.jpg

Primus hjälpte till lite men Ebba var inte intresserad.

I morgon ska vi ut och åka bil, matten och hussen ska åka och titta på hundutställning i Enköping, men matten har sagt att då får jag vänta i bilen, hon vill inte att jag ska smittas med någon eländig förkylning igen, hon tycker att vi har haft nog med sådant elände i år. När de har tittat färdigt så ska vi köra vidare för att titta på hus. Matten och hussen vill ju flytta till landet, och vem vet, dom kanske hittar sitt drömhus i morgon. Håll tummarna alla, jag flyttar nämligen jättegärna till landet :) .

2 Responses to “Igår och imorgon”

  1. Klart vi håller tassarna, å mattes råd är: rådet KÖÖÖP!!!
    Bättre stället är svårt att hitta.

    Idag kom Doris på besök, och hon stannar tills imorgon, det är super roligt. Vi har sprungit som blådårar :-)

    Matte var på nån chokladfestival på förmiddagen, vet inte vad det är, men hon hade med sig en kasse med saker som luktade jättesmarrigt!!
    Men tror du jag å Doris fick smaka!!!
    NÄHÄ!!! :-(
    Inget för hundar säger matte. Hmpf..säger jag, ALLT är för hundar!!!

  2. lokeklok skriver:

    Jag vet vad choklad är! Det är jättegott, men matten säger likadant till mig, att det inte är för hundar. Fast ibland får jag smaka yttepytte lite, *mums*.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>