Liten rapport. Vi har varit på några utflykter, bl.a. har vi hälsat på Aiaxs husses pappa Roland. Han har ett jättemysigt landställe där vi hundar kunde springa omkring hur mycket som helst. Vi som åkte dit var jag, Primus, matten, Aiax samt hans husse och matte. Min husse var hemma och förkyld.

Matten är ff lite vissen, men hon har blivit något piggare. Vincent är här varje vardag, vi kommer bättre och bättre överens. Jag blir bara sur när han försöker att leka med mig här hemma, man får inte leka innomhus om man är varghund, det har matten lärt mig. Jag tycker fakrtiskt att hon kan lära Vincent det också, det är ju inte mitt jobb, eller hur?

Igår gick vi en härlig lång skogspromenad. Alla var med, även Aiax med de sina. Efteråt var jag så trött att jag slocknade som ett utblåst ljus. Idag har jag vilat mig i form så att jag är pigg och rask i morgon.

7 Responses to “Ditt och datt”

  1. Loppan skriver:

    *Fniss* Boaormar vilar sig åxå starka.. ;-)
    Vi var på långtur idag , tittade på en tomt som min husse och matte vill köpa, ligger jättebra, ja allt är bra…förutom….. vägen dit. Jag får nog återkomma om det när dom två har kivats färdigt om hur det blir. ”tooo iii or not tooo biii”
    Kul med lite update iallafall, min sida är fortfarande väck… vet inte om det går att rädda den heller… suck..
    Må gott hälsar vi blogglösa

  2. lokeklok skriver:

    Jadu, trist det här med din sida, jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka. Den är ju en av de stora underhållningssidorna på nätet :) . Matten och Hussen ska också titta, fast på hus inte på tomt. Dom ska titta nästa söndag sa dom. Det ska bli spännande, har hört att huset ligger i skogen vid vägs ände. Återkommer om det efter helgen.

  3. Fru Tvåbening skriver:

    Kul att se att matten mår aningens bättre. Välkomna tillbaka :)

    HUa va ruskigt med ett hus mitt i skogen. Jag e så förfärligt mörkrädd att Familjen Tvåbening ska skaffa fler ytterlampor åt mej :)

    Zera

  4. isach skriver:

    Nä nu blir Ellens matte grymt nyfiken på var huset ni ska titta på ligger!
    Vi längtar för övrigt på kyligare väder så att huggormarna går i ide någon gång, för så fort det är soligt så kommer de fram och då kan vi inte vara på de roligaste ställena.

    Kramar till Loke från Ellen!

  5. lokeklok skriver:

    Kan ju avslöja så mycket att det som dom ska titta på nu ligger……..tadaaa, endast 3 mil ifrån Uppsala :) .

  6. lokeklok skriver:

    Hörru Zera, du får ta och skaffa dig en pannlampa :) . Det vore väl nått, enklare och billigare för Tvåbeningarna också.

  7. Loppan skriver:

    Nu fungerar min blogg igen !!!! :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>