Han är välan lite rolig den där Vincent. Men inte hela tiden. Sedan måste jag ju föregå med gott exempel och inte vara en surgubbe hela tiden. Så det var ju tur att jag hade samlat krafter på morgonen, för när vi kom till mitt bästa springställe så kunde jag inte låta bli. okejra2.jpg

Vi sprang och skuttade lite allihopa, t.o.m. Ebba som ju faktiskt är en dam. Men när Vincent ville leka med henne så blev det stopp.

okejra1.jpg

Så vi lekte där en stund innan vi knatade hem igen. Nu har jag ätit min frukost och tänker dra mig tillbaka till de övre regionerna. Lillkillen kan nämligen inte gå i trappor, hiiihiiii.

5 Responses to “Okejrå”

  1. Loppans matte skriver:

    Han e söt han den lille… SÄGER MATTE alltså!!!!!

  2. Vincents matte skriver:

    Ha ha ha, Korten är ju helt underbara!

    Såg inte lillplutten på första bilden med detsamma. Loke, du är snabbare än honom i alla fall. :-)

    Andra kortet vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Han har en liten Stampe hemma i ungefär samma färg. Hoppas han inte misstar Ebba för honom. :-)

  3. Husse till Vincent skriver:

    Kul att se vad som händer under dagarna när man själv sitter och häckar på jobbet :-)

  4. Elin skriver:

    Själv klart är det ok att länka vi gör det samma =)

  5. lokeklok skriver:

    Det var ingen fara för Ebbas väl och ve. Vincent var jätteförsiktig. Det ser värre ut än vad det är. Och ja, jag är snabbare än lillkillen just nu, men det dröjer nog inte länge förrän han springer om mig :) .

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>