Tja, helgen har rullat på. Aiax var här hela helgen för hans Matte och Husse åkte till Gotland på minisemester och då fick han inte följa med, det sägs att han är för stor för att åka flygplan :shock: . Hur kan han vara det? Han är ju inte större än en människa och dom flyger ju hela tiden har jag hört. Aiax kom till oss redan på torsdagen så vi var många hundar här på fredan, det var jag, Aiax. Vincent, Ebba och Primus.

Här vilar vi på maten.

4v12.jpg

Matten var jättesnäll och la ett litet spår till mig, åhh vad jag blev glad, det är verkligen något jag gillar. I slutet på spåret låg min aktiveringsboll med KORV i :) .

Vi har varit ute och åkt bil igen. Vi åkte hem till Pers hus men den här gången fick jag ligga kvar i bilen. Det var iofs rätt OK, jag låg i den och kunde kolla ut igenom fönstret på alla äckliga små (afghan)valpar som sprang omkring på tomten, där ville jag då rakt inte vara. Matten var inne där ca en timma och när hon kom tillbaka luktade hon jättestarkt av valp, hmmmmm, det är något lurt här.

Sen åkte Matten och jag till MC Donalds och köpte oss varsin Cheesburgare, *slurp*. Matten tog bilder på dom där valparna, här är dom.

4v1.jpg4v4.jpg4v6.jpg4v7.jpg4v8.jpg4v10.jpg4v11.jpg4v5.jpg

5 Responses to “Ännu ganska trist”

  1. Enya med matte skriver:

    Jösses…. puss puss gulli-gull :-)

  2. Fru Tvåbening skriver:

    Dom e inte söta.. Dom e INTE söta.
    Äckel päckel, blääääää.

    Frun som ljuger så hon blir blå

  3. Sara skriver:

    har alltid velat ha en irlänsk varghund efter att jag tog hand om en ett tag.. de är så fina

    Svar: Mmm, Matten säger att vi är hundvärldens mysigaste.

  4. ellen skriver:

    Söööta. Jag vill ha! Du och jag Loke ;)

    Löpdamen Ellen

    Svar: Hade jag vetat att du var i löpartagen så hade jag ju självklart väntat en vecka med mitt besök ;) .

  5. Zandra skriver:

    Så det ska bli påökning? =)

    Svar: Det hoppas jag verkligen inte, jag trivs bra med att vara första hund här i huset och enda varghund. Valpar är ju bara sååååå äckliga. Men med Matten vet man ju aldrig riktigt hur hon tänker. Hon är ju lite knäpp.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>