Jag har fått mumsigt märgben.
På måndagen var husse i skolan nästan hela dagen. Matte och jag var hemma och höll oss inomhus, för ute så blåste det och snöade massor. På kvällen övade matte utställning med mig. Då ska jag stå upp och så drar hon i mina ben, det är jättekonstigt. Jag tror att hon vill att jag ska stå på något speciellt sätt, men det är mycket roligare att busa och bita matte i händerna. Efteråt gav matte mig ett fint, stort märgben.
Jag i snön.

På tisdagen hade det sluta blåsa och på marken låg det massor med snö!!! Det har kommit lite snö tidigare så jag har sett det förr, men aldrig så här mycket. Husse och jag var ute och busade massor i snön och det var jätteroligt. Snön liksom flyger omkring när man hoppar och skuttar. Och så är det gott att äta också.

Onsdagen var en rolig dag. Det fanns fortfarande massa snö ute så jag, matte och husse gick ut och lekte i snön. Vi busade i skogen och sen gick vi till Akalla by för att titta på geten, hästarna och grisarna. När vi var och tittade på geten så träffade jag en ny hundkompis. Han heter Faxe och är en tax/foxterrier. Faxe är bara lite äldre än jag och vi lekte massor. Mest brottades vi och jag måste säga att Faxe är riktigt duktig på att brottas fast han är mindre än mig till storleken. När vi kom hem så var vi jättetrötta allihopa så vi lade oss på husses och mattes säng och vilade middag. Jättemysigt.

Jag och Faxe busar.
På torsdagen var jag först hemma med matte på förmiddagen för husse var i skolan och sen hemma med husse på eftermiddagen för matte skulle iväg med Susanne och köpa tyg till någon monter de ska göra i ordning på något som kallas Hund 2005. Matte har berättat att de är en stor utställning där de olika rasklubbarna har montrar där de visar upp sig. Tydligen är det matte och Susanne som har hand om varghundsklubbens monter. Loke ska tydligen vara där och hjälpa till också. Jag vill också vara med men matte säger att jag är för liten och får vänta till nästa år. Orättvist säger jag.Fredag var en lugn dag. Matte jobbade och husse pluggade. Jag passade på att vila och att retas lite extra med husse. På kvällen åkte vi och hämtade matte på hennes jobb. Lördagen och söndagenJag och Faxe busar. jobbade både matte och husse så jag var hemma hos farbror Loke och Primus båda dagarna. Lokes matte och husse, Susanne och Svenne, har hängt upp en massa fågelmat i buskarna i sin trädgård så att det kommer fåglar dit. Det tycker jag är en jättebra idé för fåglar är jätteroligt att titta på. Så jag sitter där i fönstret och tittar så fort jag får lite tid över från att retas med Primus.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>