Efter allt bus med husse...
Veckan började med att husses mamma, Britt, och hennes vän, Verner, kom hit och hälsade
på mig. De tyckte också att jag var jättesöt (det tycker nämligen alla). På tisdagen åkte vi hem till Loke och Primus. Matte och husse pratade lite med mattes föräldrar och sen gick dem, utan mig(!). Jag tyckte ju att det var rätt ok ändå.
Jag retade Primus massor och jagade Loke och så busade jag med Helen också. Några

...blir man väldigt trött timmar senare kom husse och matte tillbaka och hämtade mig, och då blev jag jätteglad, tänk vad bra att de inte hade glömt bort mig. De hade tydligen varit på någon föreläsning om området vi bor i.

På onsdagen så blev husse, matte och jag hämtade av Susanne och Loke med bil. Vi skulle åka hem till gammelhusse Per och hälsa på! När vi kom det så visade det sig att min mamma och mina syskon Garmur, Maiko, Uther och Nikki också var där!! Vi busade med varandra massor. Det var jätteroligt att träffa alla igen. Uther, Nikki och Garmur ska alla åka iväg utomlands så småningom och bo i andra länder så man får ju passa på att rycka i deras öron och svansar när man har chansen.
Mamma, mina syskon och jag.

Maiko kommer bo kvar här i Stockholmsområdet tillsammans med mamma och hennes matte, Marie, och husse, Björn, så henne kommer jag kunna busa med ibland även i fortsättningen. När vi kom hem igen var jag jättetrött efter allt bus så jag sov resten av dagen.

På torsdagen kom Loke hit och hälsade på. Jag försökte leka lite med honom, men han tycker som sagt att jag är för vild. Men det gjorde inte så mycket, jag var ändå så trött efter syskonträffen så jag sov istället.

I fredags fick jag vara hemma hos Loke och Primus och busa igen på kvällen. Matte och husse hade fått en möjlighet att gå på invigningen för den ny forntidsutställningen på Historiska museet och då det inte varit någon likanande invigning där sedan 1943 så ville de inte missa den chansen. De hade jättetrevligt där och tyckte att den nya utställningen var riktigt bra.

Lördagen och söndagen var lugna. Vi var bara hemma och slöade och lekte.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>