Vi har tydligen blivit utmanade av Loppan. Utmaningen går ut på att man ska lista fyra stycken bloggar man tycker är riktigt bra med en motivering. Så matte och jag tänkte dela på utmaningen och lista två bloggar var. Jag börjar med de två första och matte får ta de två sista.

Den första blir min lilla brorson Vincent – http://vincent-varenne.blogspot.com/

Vincent är en glad valp som bloggat sedan han kom hem till sin husse och matte för ett par veckor sedan. Det uppdateras reglebundet, men inte jätteofta. Fullt förståerligt när man är valp och upptagen med att utforska världen.

Nummer två blir faktiskt Loppan trots att det var hon som utmanade oss – http://www.loppan.nu

Hennes blogg är himla rolig att läsa och ger så att säga ett lite annat perspektiv på världen.

Nummer tre blir inte en blogg utan en vlogg (videoblogg).

Zak Georges vlogg på YouTube – http://www.youtube.com/profile_videos?user=zakgeorge21

Zak är en kille som åker runt i USA och har uppvisningar med sina tre otroliga hundar. Vloggen handlar dock inte bara om hundarna utan om Zaks liv och han tar med sig sin kamera på de mest underliga ställen och i alla möjliga situationer. Mycket underhållande och intressant.

Nummer fyra går till Dog’s Blog – http://www.adogsbreakfastmovie.com/content/blogcategory/14/35/

Bloggen tillhör David Hewlett som spelar Dr. Rodney McKay i tv-serien Stargate Atlantis. David har nyligen gjort en film som heter A Dogs Breakfast tillsammans med sin hund Mars. Bloggen handlar dels om filmen och problemen med att lansera en liten lågbudget independentfilm, men också om Davids liv. Väldigt rolig.

3 Responses to “En utmaning”

  1. Vincent skriver:

    Farbror Aiax, Grattis på födelsedagen i efterskott.

    Kul att du gillar min blogg. Jag har tjatat på matte och husse att de ska hjälpa mig skriva i flera dagar nu. Men matte har varit lite krasslig och trött så det har inte blivit av än. Det kommer en uppdatering snart, jag lovar.

  2. Loke Klok skriver:

    Nu är det välan dags att du tar och berättar om din ”nya” vardag. Vi ser fram emot det med spänning. Har hört det ryktas om något harem :O .

  3. Loppan skriver:

    VA?!?! Vadå HAREM!!!!
    Snuskigt låter tycker jag då.. ”fnys”
    Åsså vill vi FAKTISKT ha lite uppdate här!!!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>