Idag så har hösten kommit på riktigt. Det blåser massor, regnar lite och är bara 12 grader ute. Perfekt väder med andra ord :D Så därför bestämde matte och jag att nu är det dags för lite höstfärger på bloggen.

Igår var vi, och med vi så menar jag Loke, Susanne, matte och jag, och hälsade på min gammelhusse Per. Jag tycker alltid att det är jätteskoj att få komma dit, för dels så får jag ju träffa min gammelhusse som jag tycker så mycket om och dels så finns det nästan alltid andra vovvar där som jag kan busa med.

Loke, Santana, Nessie, Susanne och jag

Igår åkte vi dit för att matte och Susanne var nyfikna på att få titta på en ny varghundsvalp som flyttat dit. Den nya varghunden heter Santana och kommer från England, han är fortfarande ganska liten men matte tyckte att han var jättefin. En av min brorsdöttrar, Nessie var också där.

Santana och matte

Santana, matte och jag

Människorna fikade och snart var matte igång och pussade på valpar igen, jag förstår inte varför hon ska gulla så mycket med dem, hon har ju mig! Matte kelade med Santana nästan hela tiden vi var där och försökte tom övertala gammelhusse att låta henne ta med honom hem (?!). Som tur var så sa gammelhusse att det inte gick för sig alls för att Santana ska bo kvar hos honom. *pust* Jag måste ju erkänna stt jag tyckte att Santana var ganska trevlig ändå, vi traskade omkring lite på tomten tillsammans och jag lekte faktiskt lite med honom också, fast än han är lite liten fortfarande.

Nessie

Santana

One Response to “På besök hos Gammelhusse”

  1. Loppan skriver:

    Hallå kusin med familj.
    Ni har fått en utamaning :-)

    läs på http://www.loppan.nu

    Må gott

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>