Igår hade jag en skoj dag. På eftermiddagen så talar matte plötsligt om för mig att vi ska hem till Farbror Loke och hälsa på. Det tycker ju jag alltid är skoj så jag blev jätteglad. Vi promenerade dit och alla var hemma där eftersom de har semester fortfarande.

Susanne och matte fikade lite och jag lade mig ute i trädgården och tittade på alla insekter och jagade lite flugor. Plötsligt så talar Primus och Loke om att det står någon vid ytterdörren, jag går dit och tittar och det var min brorson Vincent som hade kommit tillsammans med sin husse Mårten och matte Theresa. Vincent är fortfarande ganska liten, men väldigt busig. Det är lite besvärligt för jag vet ju att jag inte får busa med sånna där små för de kan göra sig illa, så jag blir vad matte kallar för väldigt vuxen när det är valpar med.

Vincent och jag

Efter en liten stund så dök min husse upp också och sen så gick vi allihop på en liten promenad tillsammans. Efter promenaden så gjorde människorna det där de alltid gör när de träffas ni vet… fikar. Jag har inte förstått varför det där fikandet är så viktigt, man kan ju leka istället, men jag klagar inte det brukar bli en bulle eller en bit muffins till mig också :)

Min matte gosar med Vincent

Alla människorna fikar så jag lägger mig ner och tittar på lilla Vincent som går runt och undersöker allt som finns, då händer något hemskt. MIN MATTE ÄR OTROGEN MOT MIG! Hon tar upp den där lilla valpen i knät och pussar på honom. Sådär som hon brukade göra med mig när jag var liten. Jag blev alldeles chockad och var tvungen att resa på mig och gå dit. Tänk om hon får för sig att hon ska byta ut mig mot en sån där liten. Och ni ska inte tro att hon bara hade Vincent i knät en gång, nej hon gullade ännu mer med honom senare. Ibland är min matte bara hemsk.

Min matte gosar med Vincent igen…

Till sist så hade människorna fikat klart och vi skulle gå hem, vi gick tillsammans med Vincent och hans husse och matte till deras bil. Vincent tycker tydligen inte att det är så jätteskoj att åka bil så för att visa honom att det inte är så farligt så klättrade jag in först och lade mig. Sen när Vincent var på plats så hoppade jag ut igen, för man vill ju inte bli bortrövad av misstag ;)

Vincent och jag i bilen

2 Responses to “Valpmöte”

  1. Loppan skriver:

    Vilken trevlig dag ni har haft :-D
    Och vilken urgööllig liten kille.

  2. Vincent skriver:

    Vi hade jättekul. Det måste vi göra om. Tack för att du visade mig att det inte var något farligt i bilen. Jag var (nästan) helt tyst på vägen hem.

    Måste påminna matte att uppdatera min blogg oxå, hon är så himla lat. Fast hon säger att det beror på att hon jobbar och samtidigt måste ta hand om monstret så när husse kommer hem är hon helt slut. Undrar vem monstret är?!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>