Det var ju ett tag sedan jag fick något skrivet här. Det har ju egentligen inte hänt så jättemycket här hemma. Det blir varmare och varmare ute, vilket jag tycker är lite jobbigt.

Varmt väder

Vi har ju haft några regninga dagar och det var JÄTTESKÖNT. Jag fick tom gå löst i motionsspåret en dag eftersom det regnade så mycket att matte insåg att det troligen bara var hon och jag som gick i spåret, vilket hon hade rätt i. Vi såg inte ens en ekorre på hela promenaden.

Matte har köpt blommor till balkongen och gjort fint därute, så nu sitter vi där på kvällarna ibland. Husse och matte fikar och jag står och tittar ut genom räcket på alla människor som går nedanför.

Vi har fin utsikt

Jag har ju fått önskemål från Loke om att jag ska berätta om midsommar, men jag förstår ju inte vad han menar eftersom jag var hemma hos honom hela midsommarafton. Matte och husse åkte till Skansen, hade picknick och bytte ringar och jag var hemma hos Loke och Primus (hundar är tydligen inte välkomna på Skansen). Det var riktigt trevligt, mattes syster Helen kom dit också. Fint väder (mulet) och så fick vi smaka lite god mat.

Matte har lagt ut ännu en film på Youtube. Jag vet… jag börjar ju bli rena filmstjärnan ::) Den här gången visar jag hur man på bästa sättet njuter av det gröna.


Igår var jag och matte hemma hos mattes syster, Helen. Det var jättevarmt och vi gick ner till samma badplats där jag badade förra gången. Men den här gången gjorde matte och Helen något konstigt, de tog av sig skorna och strumporna och gick ut i vattnet med mig, det har de aldrig gjort förut. Jätteskoj säger jag! Hoppas matte badar mer med mig i framtiden.

Snart är det dags för utställning igen! Idag var vi hemma hos Loke och jag blev trimmad. Och så här glad är man när det är klart!

Färdigtrimmad

4 Responses to “Uppdateringar och midsommar”

  1. Loppan skriver:

    Man får säga grattis till ”ring bytet” ,-) :-D

    Lycka till på gotland, jag håller tassarna för er.

  2. Zandra skriver:

    Grattis!! :)

  3. Ingrid Ellen skriver:

    Ellen och hela familjen säger grattis till förlovningen! Ellen (eller är det egentligen hennes matte…) tycker att det är jättemodigt av Aiax att bo så högt upp i luften! Fast då slipper ni väl myror och kanske till och med flygfän?!

  4. Aiax skriver:

    Husse och matte tackar så mycket för alla gratulationer. :D

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>