I går var vi och hälsade på gammelhusse Per. Fast egentligen skulle vi hälsa på Marie som är matte till min mamma och syster, hon har nämligen varit valpvakt hos gammelhusse. Men när vi kom dit så var gammelhusse hemma så jag fick träffa honom också :D .

Jag tror inte jag har nämnt här att jag blivit farbror, men så är det. Brorsan har skaffat valpar med söta Heather. Tolv stycken blev det och de är alla jättesmå. Jag fick förstås inte hälsa på dem, vilket är lite orättvist, men matte och husse fick gå in till valparna och klappa. De är tydligen jättesöta allesammans.

Söta valpar.

Valparna med sin mamma Heather

Loppan, min kusin, var också där för Marie var hundvakt åt henne också. Men tror ni vi fick leka något då? Nej, hon var instängd i en egen hage för att hon gör något som människorna kallar ”löper”, jag tror det betyder att hon luktar extra gott och blir extra söt, för det är alla flickor som gör det där ”löper”. Så vi fick nöja oss att heja på varandra genom staketet.

3 Responses to “Farbror Aiax”

  1. Ingrid Ellen skriver:

    Men jösses vad med valpar! Heather borde få medalj!

  2. Loke Klok skriver:

    Men nu du Aiax, nu är det väl på tiden att du berättar vad som hände under Midsommarhelgen! Och vi vill veta ALLT!!

  3. Loppan skriver:

    JAAAA, vi väntar ivrigt på att få lite uppdatering !!!!!
    :-D :-D

    Hälsar fröken Hilton

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>