Ja, konstigt är det. Nu är det den sista november och vi har bara haft en liten gnutta snö som försvann lika fort som den kom. Varken jag eller Matten gillar all lera, för att inte tala om Primus som tycker att det är jätteäckligt.

På en av våra promenader där hussen var med såg vi två Hjortar, sånna har jag aldrig sett förut. Som tur är hade Hussen med sig kameran, men de var väldigt långt borta så bilden blev lite suddig.

Sen så har Matten sett en Varg säger hon. Ja jag vet inte, det var i fredags när vi var på väg hem på eftermiddan. Matten började tjoa att det sprang en varg över vägen när vi var nästan hemma, jag och Primus sov där bak i bilen och Hussen satt i sin egen värld. Hussen sa att det nog var ett rådjur och att Matten sett fel, men då sa hon ”rådjur har inte en lång tjock svans!”.

Har hört att Farbror Aiax är på ingång igen, och den här gången ska han stanna själv här hos oss, i flera veckor, Hurra! Jag lovar Aiax, vi ska ta väl hand om dig,jag ska säga till Matten att hon ska ta in din säng ifrån altanen så att du har någonstans att sova.

Här en lite suddig bild av Hjortarna.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>