Nu är jag hemma igen, och tänk att Aiax följde med oss. Vi är ju bästa kompisar och det är så mysigt att ha honom hos mig. Här är bilden ifrån Visby när jag blev Champion.

Jo just det, Matten har köpt en ny bil till mig. Den är väldigt bekväm att åka i och den är inte alls lika skramlig som den gamla och inte lika varm heller. Åker som en liten prinsessa i den.

Hann ju inte mer än komma hem, sent på torsdagskvällen var det, förrän vi skulle åka iväg. Vi åkte iväg på fredan mitt på dan, ända upp till Sundsvall för att hälsa på Rozzi (Aiax bror) och X-it. Tidigt lördag morgon åkte vi vidare och då till Krånge, för där var det Lure Coursingprov igen. Åh det är verkligen min favoritsysselsättning. Vi var duktiga båda två och genomförde båda loppen med bravur. X-it blev BIR 1 med Cert 79,25 poäng och jag blev BIR 2 med 76,75 poäng. Men vänta du bara X-it, jag ska minsann konditionsträna hela vintern, så nästa år ska du få dig en riktig match :-) .

One Response to “Hemma igen”

  1. Enya skriver:

    Grattis till ALLT då!!
    :-D

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>