Hejsan alla!!

Jag vet att det är jättelängesen jag skrev något här senast. Allt är bra här på Gotland, men det händer inte alltid så himla mycket. Men den här veckan har det hänt grejor… Wicca och Primus är här och hälsar på med sin husse och matte. Det har varit jätteskoj.

Wicca har varit på utställning, men matte tyckte det skulle bli förmycket med mig med också då jag inte var anmäld så jag fick bara följa med och heja sista dagen och vet ni vad? Då blev Wicca utställningschampion!!! Tänk om de hade låtit mig följa med tidigare vad mycket snabbare det hade varit avklarat.

Igår var vi på stranden och sprang, det var jätteskoj… men jag tog kanske i lite för mycket i mina frivarv för jag sträckte nog något. Man är ju ingen unghund längre precis. Appropå att inte vara unghund längre, det är min födelsedag idag!

Jag blir hela 6 år gammal idag, matte säger att man inte kan tro på det eftersom jag är så barnslig fortfarande… ska hon säga… jag säger bara sådan matte sådan hund ;-)

Nej nu måste jag avsluta, jag ska tydligen få åka med Wicca och Primus hem och titta på deras nya hus några dagar. Tråkigt nog så ska inte matte eller husse följa med för de måste jobba, men matte har lovat att hon ska komma efter om några dagar.

/Aiax

PS Bilden till höger är jag som valp när jag först flyttade hem till min husse och matte och sedan en bild från idag DS

One Response to “Födelsedag!! Hurra, hurra!”

  1. Malte skriver:

    Grattis i efterskott! Man är inte äldre än vad man gör sig.
    Grattis även till den nya svampen!!!!!!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>