Är nu på Gotland för att hälsa på Aiax igen, jag trivs väldigt bra hos honom, nästan lika bra som hemma. Jag har fått veta att han ska följa med oss hem sedan. Han ska få bo hos oss några dagar. Här har det varit utställning också, i tre dagar! Va, dom är ju inte kloka. Men det gick bra, Matten och jag sprang tillsammans första dagen. Då fick jag Excellent, blev  Andra Bästa Tik med Cert och R-Cacib. Andra dagen sprang jag med min andra Matte, Camilla. Fick ett Excellent då med, men inget CK. Tredje dagen, den viktigaste dagen, för om jag skulle få Cert då, så skulle jag bli Champion också. Och jag var så duktig sa Matten, skötte mig exemplariskt. Domaren tyckte mycket om mig och jag fick vårt efterlängtade Cert. Så nu kan jag titulera mig Svensk Utställningsschampion.

Bilden ifrån den tredje dagen har jag inte i datorn ännu, så ni får nöja er med en bild ifrån dag ett.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>