Jaha, så har man blivit en lantis då. Men oj så skönt det är. Jag har en alldeles egen tomt och i början var det så spännande att få gå ut där för jag fick jaga katter flera dagar i rad. Men nu på sista tiden har här inte varit en enda katt, jag förstår inte varför? Jag har jagat fasan på tomten också, dom hittade jag i ett buskage, men jag fick inte fatt i en enda, dom flög i väg.

Det finns mycket skog här också, så minst en gång om dagen är vi inne i skogen och lufsar. Det är också jättespännande. Det luktar väldigt mycket gris i skogarna här, men jag får aldrig se eller jaga någon för Matten lever om så förfärligt när vi går där. Hon säger att hon INTE vill träffa någon gris eller älg, hon är rädd för sånt.

Här kommer lite bilder.

Här håller flyttgubbarna på och lasta alla våra saker i sin bil.

Matten lastade lite grejjor i sin lilla lastbil.

Och här håller de på att lasta ur alla sakerna.

I det här huset bor jag nu.

Här gillar jag att ligga och vila, i pensionärskuvösen :-)

Vi har öppen spis också.

Primus tycker att det är såååå mysigt.

Tack snälla Per och Eva, rosen är jättevacker och blommar för fullt.

One Response to “Lantlolla”

  1. Eva skriver:

    Så fin den blev!!!! hoppas den överlever mååånga år!! Kram

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>