Ja här är det ju hur rörigt som helst, Matten och Hussen är ju fullständigt galna. De håller på och plockar ned grejjor ifrån vinden och det mesta kör de härifrån. Till återvinnningstationen säger Matten. Och så  packar dom ner alla våra saker i kartonger. Primus börjar bli orolig att han också ska bli nedpackad om han inte aktar sig.

Vi har varit på Lure Coursingprov igen. Jag och Xit sprang den här gången också, men den här gången gjorde jag lite bättre ifrån mig och fick mitt första LC Cert :-) .

Här är det full fart.

Kolla stilen på öronen :-)

Här är jag och Matten när jag fått mitt pris.

Nu så har jag gett mig iväg på kollo, är hos en liten kille som heter Bruce. Han kan vara ganska busig så jag misstänker att jag inte får det så lugnt hos honom heller, men allt är bättre än kaoset hemma med kartonger överallt och en virrig Husse och Matte.  Återkommer när allt är lugnt igen.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>