Ifrån det fina stället på landet åkte vi jättetidigt söndag morgon. Vi åkte i en timma ungefär, sedan var vi i Söderhamn. Där var det Lure Coursing tävling. Jag var anmäld till den och samma sak med kusin Xit (Greirish Xavier). Så han och jag fick springa tillsammans på ett stort fält, jättelångt. Åh så roligt det var. Xit gjord bäst ifrån sig och slutade på 72,25 poäng och fick CERT. Jag fick 68,25 poäng och andra pris.

Här är några bilder ifrån den dagen.

Här väntar vi på vår tur, jag i rött.

Förväntansfull.

Tallyhooo.

Målgång.

I väntan på lopp två, nu har jag fått byta till blå tröja.

Xit när han får pris av domarna.

Här poserar vi Xit och jag.

Sedan fick vi godis. Ser ni att vi fick medaljer också?

Sov sedan gott hela vägen hem och hela natten.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>