Oj vad vi har flängt. Vi har varit hos Pappa Per och kollat Astis valpar, dom var jättefina tycker jag. Jag passade på att busa lite med de vuxna hundar som var där, så senare på kvällen var jag fullständigt slutkörd.

Här ser ni en till som blev lite trött under vårt besök.

Matten Primus och jag åkte dagen efter till bensinstationen, där blev det ett fasligt fix på Matten. Hon kollade olja, ringtryck, fyllde bensin och spolarvätska. Sen åkte vi in i biltvätten, det tyckte jag var konstigt. Men varken Matten eller Primus reagerade på att det var jätteborstar som dundrade på bilen, så då brydde jag mig inte heller.

Sen for vi hem och Matten hon packade och stod i, sen hämtade hon bilen lastade in mig och Primus och väskorna hon packat, körde iväg till Hussens jobb för att hämta honom. På vägen dit körde hon till McDonalds och köpte hamburgare och pommes frites. Sen när Matten gick ur bilen för att hämta Hussen passade Primus på att öppna hamburgerpåsen och tugga i sig lite pommes, duktigt gjort av honom då han inte har några tänder kvar.  Men tror ni att han bjöd mig då? Näpp :-(

Vi åkte bil i några timmar, till sist var vi mitt i skogen vid en stuga och en sjö, och tänk, där var lill Matten med fästman. Det var jättefint där och jag tyckte nog att de kunde ha släppt mig lös så jag hade fått kuta runt lite, men de vågade inte för det fanns inget staket.

Vi tog promenad i omgivningarna, bl.a för att titta på en bil som Hussen och Matten är intresserade av.

Visst är den fin. Primus gillade den skarpt och tyckte att han och Hussen skulle ta en provtur.

Hussen har bestämt sig, den bilen ska bli vår. Vi kommer att hämta hem den när vi har flyttat.

På vägen till bilen finns det tjurkalvar. När vi gick förbi dom så sprang de efter oss, och de var jätteintresserade av mig. Matten tror att de nog undrade om jag var en kalv på rymmen.

Ni ser ju själva vad många de var, jag tyckte att det var lite läskigt jag. Så jag höll mig på avstånd.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>