har det varit här. Hussen och Matten har vänt upp och ned på hela huset och konstigt luktar det nu för tiden. Min bästa sovplats i hallen bara försvann, dom säger att det heter renovera. Jag vet inte om jag gillar renovera. Och inte nog med det, här är ett sabla väsen utanför och ovanpå huset också, en massa främmande karlar som springer omkring där. Men Matten säger att de snart är färdiga och då har vi fått ett jättefint tak också.

Sedan så har det pratats om att flytta, Matten säger att vi ska bo på landet, jag har t.o.m varit där och tittat. Rena drömstället, det flyger in mat på tomten. När jag var där så hittade jag en jättefin fasantupp som jag försökte att äta upp, men Matten sa att jag redan hade ätit frukost och nån måtta får det väl ändå va. Spännande värre kan jag tycka.

Igår när vi kom hem ifrån vår promenad såg det ut så här framför vår lilla tomt.

Så jag kunde inte komma in där eftersom det ju är staket runt om dessutom, och jag hoppar inte över dom eftersom staket är jätteläskiga och gör ont. Vet ni vad som händer? Jo två vilt främmande karlar kommer och suger tag i mig, en tar tag i bakdelen och en i framdelen medan Matten håller i mitt huvud, och svisch så står jag inne på vår tomt, vilken chock!

Efter det blev jag tvungen att vila en stund.

2 Responses to “Rörigt värre”

 1. Enya skriver:

  Vilken förnedring!!!
  Hålla på att bära runt på en sådär!!
  Jag skulle också behöva vila efter en sån behandling, och FÖRNEDRING!!
  Kul att ni ska flytta ut på landet
  //Enya

 2. Wicca skriver:

  Javisst är det, och inte hängde jag med i svängarna. Du är så välkommen att komma och hälsa på mig och Primus när vi är installerade på den nya tomten :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>