Tiden flyger måste jag ju säga. Snart så fyller jag 3 år och jag tycker verkligen att det är på tiden att skaffa valpar. Jag har övat och övat på det, främst på Primus då. Fast han verkar inte riktigt uppskatta att jag pysslar om och tvättar honom. Jaja, vi får väl se, jag flirtar vilt med alla pojkar och någon gång ska jag väl få napp tycker jag.

Idag är Matten ledig, så det blev en mycket lång och snabb promenad på morgonen, det gillar vi vovvar. Under promenaden gick vi förbi en fårhage där vi träffade två andra hundar. Så äntligen fick jag busa av mig lite.

DSC_0377

Jag är ruskigt snabb ska ni veta.

DSC_0378

En bordercollie mix. Min Matte är duktig hon, hon listade ut två raser av tre där. Bordercollie och setter, den tredje visade sig vara goldenretriver, Matten gissade labrador.

DSC_0379

Och en lagottopojke, han var inte så gammal och han tyckte nog att jag var lite i största laget för honom.

DSC_0380

Men lite lekte vi i alla fall.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>