Ja, här har ju inte någon skrivit på länge. Farbror Aiax vet jag inte riktigt vad han har för sig, han har hälsat på mig ett par gånger under hösten iofs. Men tydligen så har han väldigt mycket att göra på Gotland.

Själv har jag inte gjort så väldigt mycket, jag var på Strömsholms regiondjursjukhus i Oktober och röntgade mina höfter, sen fick jag ett brev ifrån SKK där det stod att höfterna var finfina, precis som om jag inte visste det? Dom kunde ju bara ha frågat mig, nu gav dom mig en spruta så jag blev jättevinglig i huvudet istället och krånglade in mig i den där apparaten som röntgade.

Men snart så är det Jul igen, Matten och jag var ute igår morse då solen sken, så jag lägger in en bild ifrån det.

Och så lägger Matten in en bild där jag är redo för jakt, står och spanar efter vilt där, för det är det mest spännande jag vet, rådjur, harar, kaniner och KATTER!

Så trist att hon aldrig låter mig springa efter dem bara.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>