Hej, Primus här. Jag har lånat Wiccas konto eftersom jag inte fått något eget. Mattarna påstår nämligen att jag inte är nån varghund *hmpf*.
Vill bara slå ett slag för mig själv då jag fyller år! 10 för att vara lite mer exakt. Och kan ni tänka er att Aiax kom hit i går kväll, ända ifrån Gotland, och det enkom för att gratulera mig! :-)
Matten har lovat mig att jag ska få en jättegod smörgås att fira med idag. Här får ni en bild ifrån i morse. Den tog Matten när hon sjöng ja må han leva sången, som ni kanske ser är jag tämligen nyvaken och förvånad. Är ju inte van att hon sjunger för mig.

2 Responses to “Hipp hurra för mig!”

 1. Malte skriver:

  Grattis Primus på din 10 års dag!
  Klart du är en varghund,det är väl alla hundar?!
  matte hälsar och grattar med

  vov från Malte

 2. Primus skriver:

  Så klart att jag är en varghund, det vet alla hundar som träffat mig. Jag har dessutom uppfostrat sisådär 4-5 varghundsvalpar. De har fortfarande stor respekt för mig fastän de väger 60-70 kg mer än jag. Ingen av dem törs t.e.x knycka min mat. Men tala om det för Mattarna och Hussen, för de tror bara att jag är en liten gullig en ;-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>