Jaha, då har sommaren sprungit förbi, känns så i alla fall. Fast jag gillar ju hösten bättre, det är inte så varmt då. Tänk er själva att gå omkring med päls när det är nästan 30 grader varmt *pust*.
Matten och Hussen hade lite semester i slutet av augusti också, då hamnade vi åter igen på Gotland hos Aiax. Där var det utställning den här gången, så både jag och Aiax fick springa runt i ringen. Den första dagen gick det riktigt bra för mig. Jag blev andra bästa tik och mitt andra cert. Andra dagen gick inte fullt lika bra. Blev inte placerad i bästa tik eftersom jag inte fick något CK.
Aiax däremot blev bästa hane båda dagarna och BIM, andra dagen var också en internationell tävling och han fick då också ett CACIB, så vi var alla jättestolta över honom. Han tyckte att det var så skoj att få springa runt med sin Matte i ringen, det riktigt lyste om både Aiax och Matten.

Gotland Dog Show 2010

Här är en bild av mig och Aiax dag ett.

Wicca & Aiax at Gotland Dog Show

Sedan så har Aiax varit här och bott hos mig drygt en vecka. Men tänk när han kommer hit, då får jag resa iväg till Kungsängen och bo med Julia Hund istället. Matten sa att det fick bli så för att jag löpte då och Aiax skulle ha blivit tokig annars.
Så när det var dags för Aiax att åka tillbaka till Öjn så fick jag komma hem igen.
Nu har däremot jag en inneboende hos mig för ett tag, det är Kayo, hon är här av samma anledning som jag fick bo hos Julia.
Ja, det är inte lätt att va tjej, man blir flyttad än hit och en dit och inga killar får man träffa :-(

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>