Jodå, jag är här. Det är ju bara så att Matten har så infernaliskt mycket om sig och kring sig hela tiden, som ni vet har jag ju lite problem med att skriva själv, tassarna vill inte liksom.

Vi har i alla fall varit på utställning nu i några omgångar, det tar sig säger Matten och ser glad ut.

Jag har fått börja springa efter en sådan där plasttrasa också, DET är skoj. Vi hoppas på att Hussen ska följa med någon gång när jag gör det så att han tar ett par bilder av mig in acction.

Senaste utställningen tog han bilder men de har jag inte fått se ännu, så fort jag gjort det och valt någon bra så lägger jag ut den här. På utställningen träffade jag jättemånga, bl.a. Enya och Malte var där, men så småningom hamnade vi på varsin sida om ringen så jag hade inge koll efter det, alla pojkar var ju bara som tokiga och skulle lukta på mig hela tiden.

Vi fick en utmaning av Enya för en tid sedan, den har Aiax lovat att ta hand om och på den vägen är det. Nä nu är det dags för tupplur, vi hörs.

One Response to “Håhåå jaja.”

  1. Enya med matte skriver:

    Ja mig skulle alla åxå lukta i rumpan hela tiden..
    Kanske för att jag ska löpa när som helst, men jag blir skitsur och fräser åt dem.. Då fräster matte åt mig… suck..

    Ha det bra och tala om när du ska rejsa nästa gång i v-tuna, då kan vi komma å titta

    Vov från Enya

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>