Ni har väl inte missat att jag börjat twittra? Twitter är en sorts microblogg där man bara har 140 tecken på sig att skriva det man vill ha sagt. På twitter så skriver jag mer om små vardagssaker som kanske inte är stora nog att nämna här på bloggen och så uppmärksammar jag intressanta hundnyheter. Ni som har twitter vet nog redan hur ni ska göra för att följa mig, jag heter iw_aiax . Ni som inte har twitter kan titta in på twittersida ibland eller titta här på bloggen under senaste kommentarer där ni kan se mina senaste tweets.


5 Responses to “Titta här!”

 1. jaså det blev så kallt sen, stackars er. Men du var sååå fin i ditt halsband, vårsta stureplans bruttan =)

 2. lite slint med fingrarna får man räkna med, värsta skulle det stå

 3. Hej och tack för kommentaren i min blogg.
  Kul att ni blir inspirerade, har själv haft fullt upp med att försöka komm a ihång med lydnaden själv för det finns ingenstans att träna om man inte åker till klubben.
  Det är kul att folk blir inspirerade av att man själv tränar, allt för många gånger får man bara negativ feedback tyvärr.

 4. Wicca skriver:

  Oj, förlåt Mia, vi har varit lite frånvarande här märker jag. Ja visst är det trist när folk inte uppskatta när man gör ett bra jobb, jättebra för alla hundar med lydnad, hjärngympa juh. Som sagt, kämpa på. Ja du det där med träningen är ju inte lätt. Rallylydnad som vi slagit oss på är det ju inte så många som sysslar med, och på klubben är det bara ett fåtal aktiva. Men jag får väl ta mig i hampan, säga till Matten och åka dit ;-) . Mmmm, visst är jag snygg i bling, fast i ärlighetens namn, jag har inget att säga till om. Det är Matten som har valt.

 5. Enya med matte skriver:

  Ni har en utmaning i våran blogg :-)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>